Приготування дичини вдома >>
Форум підприємців України

Форум підприємців України

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 15.08.2025 - 16:18:52
Сторінки:  1  

Приготування дичини вдома

Оголошення

ПовідомленняАвтор

Хто готував дичину вдома? Цікавлюсь, як правильно приготувати кролика або дику качку, щоб м'ясо було ніжним і соковитим. Чи потрібно його довго маринувати? Які спеції найкраще підходять для дичини? Дуже хочу спробувати щось нове для родини.

---------------------

dj-lo

користувач

Статистика:
25.06.25 - 09:31:53
Повідомлення # 1
RE: Приготування дичини вдома

Дичина потребує особливого підходу в приготуванні. Кролика краще маринувати в вині з травами мінімум 2-3 години, а краще на ніч. Для качки підійде маринад з медом і горчицею. Головне - не пересушити м'ясо, готувати на невеликому вогні. Спеції: розмарин, чебрець, лавровий лист відмінно доповнюють смак дичини.

---------------------

Тат@янка

користувач

Статистика:
25.06.25 - 09:53:26
Повідомлення # 2

Я постійно готую дичину, це моя пристрасть! Найкраща дичина виходить, коли беру якісне м'ясо. В Сільпо завжди свіжа дичина, там є і кролик, і качка, і навіть оленина іноді буває. Ціни приємні, а якість завжди на висоті. Ось тут можна подивитися весь асортимент дичини https://silpo.ua/category/m-iaso-dychyny-4755. Рекомендую спробувати!

---------------------

Gentle_kr

користувач

Статистика:
25.06.25 - 10:35:27
Повідомлення # 3
Сітківка — лікування лазером : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Powered: SMF 4.7.23