Форум підприємців України

Форум підприємців України

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 26.07.2026 - 02:59:06
Сторінки:  1  

Перші кроки бізнесу

ПовідомленняАвтор

Останнім часом задумався про запуск невеликої справи в онлайні, але трохи гублюсь у кількості інформації. Хтось радить починати з соцмереж, інші кажуть одразу робити сайт і вкладатись у рекламу. Хотілось би зрозуміти, що реально працює для маленького проєкту без величезної команди та бюджету. Може є тут ті, хто проходив цей етап і може поділитися адекватним досвідом без “успішного успіху”?

---------------------
Время для счастья - сейчас!!!

Love_you

користувач

Статистика:
01.07.26 - 22:07:34 Повідомлення # 1
RE: Перші кроки бізнесу

Я б радив не розпорошуватись на все одразу. Найбільша помилка на старті — намагатись охопити всі канали й робити купу задач паралельно. Краще спочатку зрозуміти свою аудиторію та протестувати попит. Мені колись допомогли різні поради про бізнес, де нормально пояснювались базові речі без складних термінів та нав’язливої мотивації. Там були адекватні приклади про те, як люди запускали невеликі проєкти поступово, без ризику влетіти в борги через поспішні рішення.

NektoPasha

користувач

Статистика:
01.07.26 - 22:29:19 Повідомлення # 2

У мене знайомий починав буквально з кількох клієнтів через рекомендації й тільки потім почав вкладатись у розвиток. Спочатку взагалі працював без офісу та без купи витрат, зате добре відточив саму послугу. І чесно кажучи, це виглядало значно здоровіше, ніж коли люди на старті намагаються створити “велику компанію”, а потім вигорають через навантаження.

Наташа VS

користувач

Статистика:
01.07.26 - 22:55:28 Повідомлення # 3
Идея: "дебаты, дискуссии, круглый стол" : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Powered: SMF 4.7.23