Форум підприємців України

Форум підприємців України

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 21.03.2026 - 23:20:21
Сторінки:  1  

Найкращий час для поїздки до Кишинева

ПовідомленняАвтор

Коли найкраще їхати до Кишинева - влітку чи взимку? Я чув, що зимові дороги можуть бути небезпечними, але влітку там дуже спекотно. Як з погодою там у різні сезони? Який час року найкомфортніший для подорожі?

Женюся

користувач

Статистика:
14.03.26 - 06:44:54 Повідомлення # 1
RE: Найкращий час для поїздки до Кишинева

Весна та осінь - найкомфортніший час для поїздки до Кишинева. Влітку справді спекотно, особливо у липні-серпні, коли температура може досягати 30+ градусів. Взимку дороги можуть бути гірші, та автобуси часто затримуються. Грудень-лютий - найскладніший період для подорожей. Я б рекомендував квітень-май або вересень-жовтень. У цей час погода найприємніша, дороги у хорошому стані, і ти не матимеш проблем з комфортом.

Lvenka

користувач

Статистика:
14.03.26 - 07:04:08 Повідомлення # 2

Я пропоную їхати у травні або вересні - це найкращі місяці. На розклад автобусів до Кишинева у міжсезоння показує більше рейсів через хорошу погоду. Коли я їздив у вересні, було чудово - ні спеки, ні холоду. Дороги були у відмінному стані, і поїздка пройшла без затримок. Влітку я раз спробував їхати - сидиш у гарячому автобусі години на дванадцять, це справді виснажливо. Взимку один раз застрягли на 3 години через сніг. Тому мій вибір - це явно міжсезоння. Планруй заздалегідь, бо у гарні місяці рейси швидко заповнюються.

TУСЯ

користувач

Статистика:
14.03.26 - 07:21:37 Повідомлення # 3
Замена крыла на прицепе : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Powered: SMF 4.7.23