стельові люстри >>
Форум підприємців України

Форум підприємців України

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 15.08.2025 - 14:57:17
Сторінки:  1  

стельові люстри

Оголошення

ПовідомленняАвтор

Привіт всім! Переїжджаю в нову квартиру і потрібно вибрати люстри для всіх кімнат. Стелі у мене не дуже високі - 2.5 метра. Хтось може пояснити, які люстри краще вибирати для низьких стель? Звичайні підвісні будуть занадто низько висіти?

---------------------

MariVi

користувач

Статистика:
04.07.25 - 23:59:21
Повідомлення # 1
RE: стельові люстри

Для низьких стель однозначно краще вибирати стельові люстри! Вони кріпляться безпосередньо до стелі або з мінімальним підвісом, тому не 'з'їдають' висоту кімнати. Підвісні люстри для твоєї висоти стелі не підійдуть - будеш постійно чіпляти головою, особливо у вітальні чи спальні.

---------------------
http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=250567page=4ПЕЧЕНЬЕ РОЗОЧКА

АДЮЛ

користувач

Статистика:
05.07.25 - 00:30:12
Повідомлення # 2

Абсолютно правильно! У мене теж низькі стелі, і я спочатку купив підвісну люстру - потім пожалкував. Замінив на стельову і тепер дуже задоволений. Вони виглядають не менш красиво, але набагато практичніші. От тут https://plafon.kiev.ua/lustry-pripotolochnye/ можеш подивитися різні варіанти стельових люстр. Вибір великий, є і класичні, і сучасні моделі.

---------------------
Куриные яйца, бройлеры!Распродажа б/у женских вещей в отличном состоянии и разных размеров!

Liliya21

користувач

Статистика:
05.07.25 - 01:06:46
Повідомлення # 3
Сезонность утепления фасадов : Попередня темаНаступна тема: Bucephalandra sp. Theia -3
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Powered: SMF 4.7.23