Форум підприємців України

Форум підприємців України

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 06.05.2026 - 14:56:20
Сторінки:  1  

Відновлення геометрії кузова після ДТП

ПовідомленняАвтор

Привіт всім, у мене виникли проблеми з геометрією кузова після ДТП. Я чув що це можна відновити спеціальним способом але не знаю де це робити і скільки це коштує. Чи варто мне це робити чи краще міняти запчастини?

CACTUS

користувач

Статистика:
28.03.26 - 22:39:42 Повідомлення # 1
RE: Відновлення геометрії кузова після ДТП

Відновлення геометрії кузова це важливо тому що це впливає на безпеку автомобіля і його внутрішні системи. Якщо геометрія порушена це може привести до проблем з вишиванням та невирівнювання коліс. Краще звернутися до спеціалізованого сервісу що має спеціальне обладнання для цього. Вони можуть оцінити пошкодження та сказати чи варто робити ремонт.

Amicus

користувач

Статистика:
28.03.26 - 23:08:43 Повідомлення # 2

Я мав подібну ситуацію кілька років назад і спочатку я не знав куди звернутися. На початку я думав що це буде дуже дорого але потім дізнався що спеціалізовані сервіси мають конкурентні ціни. Я виїхав до одного з них і вони виміряли мій кузов на спеціальному обладнанні. Виявилось що порушення були досить серйозні але поправні. Вони використовували гідравлічні системи щоб повернути кузов до оригінальної форми. Процес взяв кілька днів але результат був відмінний. На сайті відновлення геометрії кузова київ я знайшов детальну інформацію про цей процес. Це дало мені впевненість що я зробив правильний вибір. Тепер мій автомобіль їздить без проблем і я не шкодую про витрати.

Vints

користувач

Статистика:
28.03.26 - 23:57:07 Повідомлення # 3
Размещение на качественных СДЛ : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Powered: SMF 4.7.23