Форум підприємців України

Форум підприємців України

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 16.12.2025 - 04:03:34
Сторінки:  1  

Правильне зберігання спецій вдома

ПовідомленняАвтор

Народ, допоможіть розібратися з зберіганням спецій. Купив багато різних приправ, але не знаю, як правильно їх тримати, щоб не втрачали аромат. Може хтось підкаже?

---------------------
Спутниковое твШины и диски, аккумуляторы для авто

Элеонор

користувач

Статистика:
04.11.25 - 20:34:46
Повідомлення # 1
RE: Правильне зберігання спецій вдома

Спеції треба зберігати в щільно закритих ємностях, бажано в темному та прохолодному місці. Основні вороги - це світло, тепло та волога. Я тримаю все в спеціальному шкафчику подалі від плити. Скляні баночки з герметичними кришками - найкращий варіант. Не рекомендую тримати спеції над плитою, як багато роблять, бо там тепло і вони швидше втрачають властивості.

kraiton

користувач

Статистика:
04.11.25 - 21:07:36
Повідомлення # 2

Згоден з попереднім коментарем. Ще додам - намагайтеся купувати спеції в невеликих кількостях, щоб використовувати їх протягом кількох місяців. Навіть при правильному зберіганні через рік аромат значно слабшає. Я зараз замовляю частіше, але менше. Наприклад, на https://spices.in.ua/ є різні варіанти упаковок, можна взяти невеликі пакетики для пробування або якщо потрібна конкретна спеція не на постійній основі. Це зручно і економно, бо не доводиться викидати застарілі приправи. Свіжі спеції - це половина успіху смачної страви.

IlliAda

користувач

Статистика:
04.11.25 - 21:34:52
Повідомлення # 3
Добрива для петрушки : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Powered: SMF 4.7.23