Форум підприємців України

Форум підприємців України

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 19.12.2025 - 00:51:50
Сторінки:  1  

Новини та життя Києва

ПовідомленняАвтор

Друзі, порадьте хороші джерела новин про Київ та життя в столиці. Хочеться бути в курсі подій, але щоб без зайвого негативу. Цікавлять культурні події, корисні поради для киян, можливо щось про розвиток міста.

Veter Peremen

користувач

Статистика:
25.11.25 - 07:21:18
Повідомлення # 1
RE: Новини та життя Києва

Розумію тебе. Зараз справді важливо знаходити збалансовані джерела інформації. Я б радив шукати міські портали, які охоплюють різні теми - не лише новини, але й лайфстайл, поради, культуру. Так складається більш повна картина життя міста. Обов'язково звертай увагу на актуальність матеріалів та їхню корисність.

DanataS

користувач

Статистика:
25.11.25 - 07:54:21
Повідомлення # 2

Я користуюся кількома ресурсами, але останнім часом найбільше подобається https://citylife.kyiv.ua/ - там є все про життя в Києві. Новини, статті про здоров'я, спорт, корисні поради. Що важливо - матеріал подається конструктивно, без зайвого драматизму. Можна знайти інформацію і про культурні події, і про практичні речі для повсякденного життя. Мені особисто допомагає бути в курсі того, що відбувається в місті, і водночас дізнаватися щось корисне.

---------------------
Костюм новый Lauren by Ralph Lauren настоящий (прилетел из Америки)

Mater

користувач

Статистика:
25.11.25 - 08:47:47
Повідомлення # 3
Технічна підготовка перед додаванням : Попередня темаНаступна тема: ИЗУЧАЮ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Powered: SMF 4.7.23