Форум підприємців України

Форум підприємців України

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 26.07.2026 - 08:45:30
Сторінки:  1  

Домашній фітнес для новачків

ПовідомленняАвтор

Скажи, а як правильно почати займатися фітнесом в домашніх умовах? Я ніколи не тренувався регулярно і трохи боюсь робити щось неправильно, тим більше, що в квартирі обмеженого місця. Хочу почати з простих вправ, але не знаю, з яких саме та як дозувати навантаження. Чи варто купувати спеціальне обладнання на початку чи краще спочатку без нього?

Ира2009

користувач

Статистика:
26.06.26 - 15:09:31 Повідомлення # 1
RE: Домашній фітнес для новачків

Почни з базових вправ без обладнання — это найбезпечніше для початківців. Відвідай яких-небудь онлайн-уроків для розуміння правильної техніки. Найголовніше — це послідовність та прогресивне збільшення навантаження. Три тренування на тиждень буде достатньо для початку. Слідкуй за своїм самопочуттям, не гонись за результатами швидко.

Таня Л

користувач

Статистика:
26.06.26 - 15:49:35 Повідомлення # 2

Цитата:
Почни з базових вправ без обладнання — это найбезпечніше для початківців. Відвідай яких-небудь онлайн-уроків для розуміння правильної техніки. Найголовніше — це послідовність та прогресивне збільшення навантаження. Три тренування на тиждень буде достатньо для початку. Слідкуй за своїм самопочуттям, не гонись за результатами швидко.
Я сам так почав років два тому і можу сказати, що найважливіше — це мати план тренувань. Я знайшов чудові поради стосовно домашнього фітнесу на https://healthday.com.ua/category/zdorovya-ta-sport/, де розписано все докладно — від розминки до остаточних рекомендацій щодо часу відновлення. На мій погляд, спочатку навіть гантелі не потрібні, виконував вправи з власною вагою, потім просто додав об'єм. Заощадив грошей і результати були супер.

---------------------
http://r-toys.com.ua

ArtemKa90

користувач

Статистика:
26.06.26 - 16:17:14 Повідомлення # 3
Стоит ли ? : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Powered: SMF 4.7.23