3D знімок для брекетів >>
Форум підприємців України

Форум підприємців України

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 15.08.2025 - 22:38:22
Сторінки:  1  

3D знімок для брекетів

Оголошення

ПовідомленняАвтор

Доброго ранку! Планую поставити брекети, але ортодонт каже, що спочатку потрібно зробити 3д знімок зубів. Чи дійсно це обов'язково? Може можна обійтися звичайними знімками? Хочу зрозуміти, чи не намагається лікар зайвий раз заробити.

---------------------
Hi!

flights_of_fantasy

користувач

Статистика:
17.07.25 - 08:23:45
Повідомлення # 1
RE: 3D знімок для брекетів

Для якісного ортодонтичного лікування 3D знімок дійсно необхідний. Він дозволяє оцінити положення всіх зубів, включаючи корені, наявність ретинованих зубів, стан кісткової тканини. Це критично важливо для планування руху зубів. Звичайні знімки не дають повної картини, особливо у складних випадках. Це не спроба заробити, а стандарт якісної ортодонтії.

---------------------

balonnikova

користувач

Статистика:
17.07.25 - 08:45:01
Повідомлення # 2

Підтримую! Сама носила брекети 2 роки. Спочатку теж сумнівалася в необхідності 3D діагностики, але лікар детально пояснив важливість. Завдяки 3D знімку виявили, що у мене імпактний зуб мудрості, який міг перешкодити лікуванню. Його вчасно видалили, і брекети працювали ідеально. Також 3D дозволив точно спланувати весь процес лікування, тому результат перевершив очікування. Якщо хочете якісне лікування, не економте на діагностиці. Рекомендую зробити тут https://sdental.com.ua/service/dental-diagnostics/computed-tomography - сучасне обладнання дає найточніші результати.

---------------------

Карина Федорова

користувач

Статистика:
17.07.25 - 09:15:46
Повідомлення # 3
Кормление креветкой (фотоотчет) : Попередня темаНаступна тема: Возможно ли подселить пару акар в мой аквариум?
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Powered: SMF 4.7.23