опа, плани помінялись, таки буду :super: Добавлено через 21 час 47 минут Waikiki Makaki сподобались, але мало драйву, хоча драмер іноді атжигав. трошки одноманітно, як на мене, раджу пацанам :stupid: послухати Man or Astro-Man? - в них і цікавості і драйву вагони. Телекастер з бігсбі це канешно йад :super:. Stinx ваще шото непонятне :dontknow: - дуже відрізняється від того що я чув три роки тому. Утюг круто грає на басу :), але це не панкрок точно :) Outer Space Пацани херово відстроїли звук, в результаті ритм-гітари було взагалі не чути :( Ну і взагалі звучок був якийсь не такий. Грають непогано, але не сильно чіпляє. Хз чому... Ot Vinta Ну тут думаю все ясно :). Чуваки ацьки професіонали, хулє тут ще казати. Ацьки зажгли :super:. В цілому концерт дуже сподобався і я анітрохи не шкодую про витрачене бабло. - Було піздец накурено - Стандартний бидлослем + Канц продовжувався до 23:30 + Хороший звук + Просторе приміщення Надивився на зачіски рокабілів і прикиди рокабілок :stupid: p.s. зігзагів і тому подібної хуйні помічено не було.